IMPACHETARI AROMOTERAPIE

aromoterapie

aromoterapie

NOU! Impachetari cu AROMOTERAPIE (cu benzi) – (salon in BUCURESTI) pentru tratarea celulitei, drenaj limfatic si remodelare corporala. 

Impachetarea pentru slabit cu Aromoterapie are efect de slabire, netezire si eliminare a depozitelor de grasime, remodelare si subtiere. Prin tratamentul pentru slabit cu benzi elastice (aromoterapie) efectuat de tehnicienii nostri, in salonul din Bucuresti, luptam impotriva celulitei si efectuat corect, ne ajuta sa scapam de surplusul de grasime si retentie de apa.

Prin impachetari cu aromoterapie se intervine pentru efectul de slabire pe zonele afectate de grasime, pentru a nivela stratul de grasime aglomerat dar si cu efect de tonifiere pe alte portiuni ale corpului.

Prin impachetarea cu AROMOTERAPIE se accelereaza circulatia sanguina si se diminueaza stratul de grasime afectat de celulita, care are un aspect neplacut de coaja de portocala.

Sedinta de tratament prin aromoterapie are o durata de 50 de minute.

Aceasta tehnica de tratament si remodelare corporala trebuie urmata in paralel cu supravegherea dietei si exercitiu fizic regulat pentru a fi eficienta si rezultatele durabile.

Despre impachetari cu AROMOTERAPIE

Tratamente corporale SLABIT

Aromoterapia reprezinta infasarea la rece cu benzi elastice inmuiate in substante active. Aromoterapia este tratamentul de slabit si tratare a celulitei dar sub efectul alternant cald/rece, nu sub actiunea saunei. Se recomanda persoanelor care nu tolereaza caldura, au vase sparte si varice.

Acest tratamentul de remodelare corporala ajuta in orice cura de slabire si arde grasimile de patru ori mai repede decat in cazul altor tratamente. Secretul acestui remediu consta in efectul cald-rece pe care il produc solutiile, astfel incat grasimile din stratul adipos sunt mult mai repede eliminate din organism deoarece se produce o circulatie intensiva a sangelui datorita dilatarii vaselor sangvine.
Terapia consta in infasarea diferitelor zone ale corpului cu fase elastice imbibate in solutii special create pentru lupta impotriva grasimii.

Cine iti face impachetarea cu Aromoterapie?

Reva Class este salonul cel mai primitor din zona ghencea din Bucuresti, unde puteti efectua tratamentul cu personal cu experienta vasta in domeniu, intr-o locatie deosebita in care te poti relaxa si bucura de efectele tratamentului specializat. Personalul nostru are o experienta de peste 12 ani in practicarea terapiilor corporale, avand certificate si atestate de specialitate in domeniu.

 Cat dureaza o sedinta de impachetare cu Aromoterapie?

O sedinta clasica de tratament cu Aromoterapie dureaza 50 de minute. De asemenea, poti combina impachetare care are ca scop eliminarea prin transpiratie a grasimii si a substantelor nocive din organism, cu masajul anticelulitic pentru drenaj limfatic, si electrostimulare pentru tonifiere.

Beneficii

•  Slabirea si scaderea in greutate
•  Imbunatatirea circulatie sangelui
•  Tratarea si Eliminarea celulitei’
•  Tratarea si eliminarea vergeturilor
•  Slabirea si scadere in centimetri
•  Netezirea pielii
•  Eliminarea toxinelor din organism

Contraindicatii

Persoane cu probleme cardiace grave, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, femei insarcinate, boli de piele, boli respiratorii, diabet, tumori, persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, vase sparte.

Frecventa

Efectele acestui tratament sunt vizibile inca de la prima sedinta. Pielea este mai elastica, celulita incepe sa dispara, vergeturile sunt ameliorate.
Pentru un efect de durata, este recomandat o serie de minim 10 sedinte de aromoterapie, cu o frecventa de 2-3 ori pe saptamana, iar ulterior o sedinta pe saptamana pentru intretinere.

Ca rezultat al tratamentului la rece pentru slabit, cu fase/ benzi elastice, veti observa o imbunatatire a tesutului, a aspectului pielii si a texturii, pielea va deveni mai ferma,  vergeturile, celulita si tesutul adipos se diminueaza vizibil iar grasimile sunt eliminate.

IMPACHETARI CU AROMOTERAPIE – SLABIT
Oferta Zilei!

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de impachetari cu Aromoterapie, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI

Despre noi:

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.