Electrostimulare musculara

Electrostimulare musculara bucuresti

Electrostimulare musculara bucuresti

NOU! Electrostimulare musculara, tratament pentru tonifiere, imbunatatire circulatie, slabit si eliminat apa din organism. 

Termosudatia este o impachetare tratament de si pentru slabit care se realizeaza prin transpiratie in tunel sau cuverta,  face parte din seria de impachetari corporale si tratamente corporale anticelulita si se obtine pielea catifelata, ferma si hranita, slabire din tesutul adipos si eliminare a apei.

Ca rezultat al tratamentului de slabire veti observa o imbunatatire a tesutului a aspectului pielii si a texturii, vergeturile, celulita si tesutul adipos se diminueaza vizibil iar grasimile sunt eliminate.

Acest tratament este o etapa foarte importanta in procesul de slabire, nu deshidrateaza si nu face rau.

Electrostimularea musculara – Ce face?

Prin electrostimulare musculara se Intareste pielea, strange pielea flasca, lipsita de tonus, intareste tesuturile, imbunatateste circulatia sangelui si drenaj limfatic, contureaza muschii, slabeste in cm pentru ca determina tesutul flasc din vecinataea muschilor sa devina ferm si sa se „stranga”

In salonul nostru din Bucuresti, electrostimularea funcționează și este o metodă recunoscută in intreaga lume chiar si in cea medicala. beneficii multiple prin efectele benefice asupra pielii, musculaturii si a organismultui.
Tratamentul de slabire si de tonifiere este deja o parte integrantă a protocoalelor de recuperare, fizioterapie și de gestionare a durerii. Nu este o tehnica miraculoasa dar efectele si beneficiile pot fi spectaculoase care functioneaza dupa un principiu foarte simplu. Cand decidem sa ne contractam muschii, creierul trimite un impuls sub forma de curent electric catre muschi care ii determina sa se contracte. Aparatul profesional si foarte eficient de electrostimulare pe care vi-l punem la dispozitie in salonul din Bucuresti, urmeaza acelasi principiu, creierul nostru trimite un semnal sub forma unui curent electric care circulă cu mare viteză de-a lungul fibrelor nervoase până la mushi care reacționează prin contractare.

Cum se desfasoara si cum actioneaza electrostimularea in salon?

Electrostimularea este o procedura mai sigura si simpla prin care micro-curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sura de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite, tehnologia avansata a aparatelor noastre care folosesc un nou tip de curent va permite obtinerea unor rezultate vizibile fara nici cea mai mica senzatie de disconfort pe care ati fi putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen folosite anterior.

Tratamentul cu electrostimulare musculara este practic un fel de fitness intensiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 4-6 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (sau chiar mai mult in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de piele fara tonus).

In afara de incredibila scadere in centimetrii, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sangvina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte. Dupa tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect ca cel din urma unei liposuctii.

Aparatura noastra de electrostimulare este noua, profesionala si face parte din gama de varf in privinta performantelor. Este un aparat de electrostimulare extrem de performant, folosind ultima inovatie in materie de electrostimulare, prin 4 programe eficiente care pot fi alternate. De asemenea, electrostimulatorul are un numar mare de electrozi, acoperind multe grupe de muschi care pot fi lucrati concomitent in cadrul eceleiasi sedinte, obtinandu-se practic cu un singur aparat modalitatea de a efectua cele mai eficace tratamante de electrostimulare.

Schimbarile se observa inca de la prima sedinta iar efectele beneficiile si avantajele permanente apar dupa 3-4 sedinte. Dupa obtinerea rezultatelor optime, se recomanda o sedinta pe saptamana pentru intretinere.

Rezultate electrostimulare:

Rezultatele asupra musculaturii, Tonifierea rapida a musculaturii de pe tot corpul;

Rezultate asupra circulatiei, Ajuta la accelerarea functiilor organismului si a circulatiei sanguine;

Rezultatele asupra greutatii, Combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului;

Rezultate asupra celulitei, Ameliorarea vizibila a nodulilor celulitici;

Rezultatele asupra pielii, Ajuta la redobandirea fermitatii si elasticitatii pielii.

Se imbunatateste aspectul corpului

Se intareste si se defineste musculatura

Beneficii prin inlaturarea stresului si a durerilor musculare

beneficii asupra calitatii vieti prin accelerarea fluxului sanguin

Avantaje si rezultate bune asupra ameliorarii artitei, a reumatismului si a altor probleme musculare

Contraindicatii electrostimulare:

Contraindicatii pentru Femei insarcinate

Contraindicatii pentru Persoanele care au tija metalica sau stimulator cardiac, Boli dermatologice, Epilepsie, Tensiune arteriala ridicata, Diabeticii

Oferta electrostimulare – tonifiere musculara :

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de electrostimulare, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI.

Despre noi :

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.    

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de electrostimulare, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI.