ELECTROSTIMULARE LA CALD | ELECTROSTIMULARE LA CALD IN BUCURESTI

Electrostimulare la cald – slabire si tonifiere

Electrostimularea la cald se realizeaza in termocuverta sau in tunelul cu infrarosii, spre deosebire de cea simpla.
Se realizeaza astfel o sauna locala ce ajunge la temperatura foarte ridicate, tratamentul ducand la arderea rapida a grasimilor, prin topirea acestora sub actiunea cremelor si substantelor drenante care determina slabirea in centimentri si eliminarea apei din organism.
O sedinta de electrostimulare la cald in patura calda sau termocuverta dureaza 45 de minute, timp in care muschii lucreaza intensiv si sub actiunea caldurii (la cald) efortul depus de tesuturi este mai mare iar muschii se modeleaza mult mai eficient.
Efectele se observa inca de la prima sedinta cand tesutul este mult mai ferm si textura pielii mult mai elastica si se obtine acea “carne tare”

Frecventa

Pentru a obtine cel mai bun rezultat va recomandam 3 sedinte de electrostimulare la cald pe saptamana; minimul de sedinte pentru obtinerea unui effect “wow” este 10.

Atat pe perioada tratamentului cat si dupa va recomandam sa aveti o dieta echilibrata iar dupa terminarea abonamentui este indicat o sedint pe saptamana pentru intretinere.

Contraindicatii

Femeile insarcinate, persoane cu tensiune ridicata, persoane cu tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice, etc

Adresa: Strada Sibiu nr 35 bloc Z12 Bucuresti sector 6, zona Favorit – Orizont-Drumul Taberei. Zone adiacente: militari, drumul taberei, 13 septembrie, rahova, sector 5, sector 6, telefon 0723310851, 0765 485 743 

Alte masti si impachetari corporale anticelulitice si de slabit oferite de salon reva class: termosudatie, parargil, fango, masca ceai verde.