Impachetari corporale slabit

Tratamente corporale slabit in greutate (kg)

 

NOU Tratamente corporale pentru slabit in greutate si pentru a scapa de surplusul de kilograme.

Impachetarile corporale pentru slabit in greutate au un rol esenţial in procesul de slabire armonios, pentru ca slabirea sa se efectueze treptat, pentru a nu ramane cu piele lasata flasca si inestetica. Tratamentele corporale de slabit ar trebui urmate in paralel cu slabitul bazat pe o dieta corecta si sanatoasa si sunt foarte importante in acest proces, deoarece redau elasticitatea, vitalitatea, sanatatea, supletea, stralucirea si tineretea pielii.

In salonul Reva Class din Bucuresti va ajutam sa slabiti prin terapii si tratamente corporale foarte eficiente de reducere a greutatii si eliminarea retentiei de apa din organism si tesut, bazate pe impachetari corporale de tipul:

Impachetari corporale pentru slabit cu PARARGIL (citeste mai multe despre acest tratament)

Impachetari corporale pentru slabit cu FANGO (citeste mai multe despre acest tratament)

Impachetari corporale pentru slabit cu CEAI VERDE (citeste mai multe despre acest tratament)

Impachetari corporale pentru slabit cu TERMOSUDATIE (citeste mai multe despre acest tratament)

Impachetari corporale pentru slabit cu AROMOTERAPIE (citeste mai multe despre acest tratament)

Impachetari corporale pentru slabit cu CIOCOLATA (citeste mai multe despre acest tratament)

Oferta impachetari corporale slabit:

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de impachetari corporale pentru slabit, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI.

 Despre noi:

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.