IMPACHETARI CU CIOCOLATA

impachetari cu ciocolata

impachetari cu ciocolata, tratamente corporala ciocofango

NOU! Impachetari relaxare cu CIOCOLATA – BUCURESTI, pentru tratarea oboselii, pielii obosite si stresului. 

Impachetarea cu Ciocolata (Ciocofango) are efect de relaxare, hranire si revitalizare.

Prin impachetari cu ciocolata se activeaza circulatia limfatica si au o actiune tonifianta si de relaxare. Acest tratament este si un tratament de remodelare, anticelulitic  prin efectul teobrominei si al cafeinei, de hranire, antioxidant prin vitamina E, de remineralizare si detoxifiere, relaxare si antistres.

Prin impachetarea cu parargil se accelereaza circulatia sanguina si se netezeste stratul de grasime afectat de celulita, care are un aspect neplacut de coaja de portocala.

Sedinta de tratament prin impachetare cu ciocolata are o durata de 50 de minute.

Despre impachetari cu CIOCOLATA

Extern, ciocofango (ciocolata+fango) are efecte spectaculoase: activeaza cele doua circulatii ale fluidelor in organism, sangvin si limfatic, cicatrizeaza, intensifica schimburile metabolice, produce cresterea activitatii enzimatice si imbogateste tesuturile cu substante nutritive.  Aceste impachetari corporale sunt beciocolata nefice nu numai pentru remodelarea trupului nostru prin eliminarea celulitei (afectiune a celulelor grase), ci si pentru multiplele efecte pe care le au asupra sanatatii intregului nostru organism.

Cine iti face impachetarea cu Ciocolata?

Reva Class este salonul cel mai primitor din zona ghencea din Bucuresti, unde puteti efectua tratamentul cu personal cu experienta vasta in domeniu, intr-o locatie deosebita in care te poti relaxa si bucura de efectele tratamentului specializat. Personalul nostru are o experienta de peste 12 ani in practicarea terapiilor corporale, avand certificate si atestate de specialitate in domeniu.

Cum se executa impachetarea cu Ciocofango?

Acest tratament hidrateaza, hraneste si relaxeaza.

Inainte de impachetarile corporale cu ciocolata (in cursul zile) trebuie consumata o cantitate cat mai mare de apa pentru ca organismul sa aibe cum sa trasporte substantele nocive corpului si sa le elimine prin transpiratie.

Tratamentul celulitei cu cicofango se desfasoara in cativa pasi ce trebuie urmati pentru cele mai bune rezultate.

Pielea va fi pregatita in prealabil printr-un scrub usor (optional, gratuit, inclus in tratament) , se va aplica ciocogango, se infoliaza si se intra la cald.

La sfarsitul sedintei de „relaxare” veti observa o usoara inrosire a zonei tratate care se va mentine cateva ore, interval in care cremele si serurile introduse in piele, actioneaza in continuare. Se recomanda sa nu se faca dus timp de 2-3 ore dupa tratament, pentru a lasa serurile sa actioneze in piele, sa nu se bea o cantitate foarte mare de lichid, pentru a elimina apa mai „veche” din tesuturi si nu cea noua din stomac, se recomanda de asemenea sa nu se consume mancare multa si sa se evite grasimea si prajeala care sugruma porii.

Impachetarea cu ciocolata se executa de catre profesionistele noastre, iar tratamentul are ca scop imbunatatirea circulatiei limfatice, hranirea pielii si hidratarea netezirea stratului de grasime, spargerea celulitei, detoxifierea si reducerea retentiei de apa din corp.

Cat dureaza o sedinta de impachetare cu Ciocolata?

O sedinta clasica de tratament cu Ciocofango dureaza 50 de minute. De asemenea, poti combina impachetare care are ca scop eliminarea prin transpiratie a substantelor care au sugrumat porii, cu masajul anticelulitic pentru drenaj limfatic, si electrostimulare pentru tonifiere.

Beneficii

  • Catifelare,
  • Hidratare,
  • Regenerare a tesuturilor pielii, datoritã conþinutului de polifenoli si vitamina E, 
  • Stimularea secretiei de endorfinã, hormonul plãcerii, care induce starea de bine fiind un antidepresiv natural.
  • Îmbunãtãtirea aspectului pielii
  • Hidratarea pielii

Contraindicatii

Persoane cu probleme cardiace grave, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, femei insarcinate, boli de piele, boli respiratorii, diabet, tumori, persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, vase sparte..

Frecventa

Ori de cate ori se doreste infrumusetarea si hranirea pielii precum si cand se doreste o ora de ralaxare.

Ca rezultat al tratamentului cu ciocolata veti observa o imbunatatire a tesutului, a aspectului pielii si a texturii, pielea va deveni mai luminoasa, mai ferma, mai hidratata si mai sanatoasa.

IMPACHETARI CU CIOCOLATA (ciocofango) – RELAXARE
Oferta Zilei!

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de impachetari cu Ciocolata, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI

Despre noi:

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.