IMPACHETARI CU TERMOSUDATIE

Impachetare cu termosudatie

Impachetare cu termosudatie

NOU! Impachetari cu termosudatie, tratament pentru slabit si eliminat apa din organism. 

Termosudatia este o impachetare tratament de si pentru slabit care se realizeaza prin transpiratie in tunel sau cuverta,  face parte din seria de impachetari corporale si tratamente corporale anticelulita si se obtine pielea catifelata, ferma si hranita, slabire din tesutul adipos si eliminare a apei.

Ca rezultat al tratamentului de slabire veti observa o imbunatatire a tesutului a aspectului pielii si a texturii, vergeturile, celulita si tesutul adipos se diminueaza vizibil iar grasimile sunt eliminate.

Acest tratament este o etapa foarte importanta in procesul de slabire, nu deshidrateaza si nu face rau.

Inainte de impachetarile corporale cu termosudatie pentru slabit (in cursul zile) trebuie consumata o cantitate cat mai mare de apa pentru ca organismul sa aibe cum sa trasporte substantele nocive corpului si sa le elimine prin transpiratie.

Prin termosudatie se asigura o transpiratie abundenta si controlata iar tesutul adipos se inmoaie si este treptatat diminuat, urmand sa fie eliminat in mod natural de organism.

Totodata prin termosudatie se realizeaza si inmuierea stratului bolnav de celulita care poate fi diminuata pana la disparitie daca o ajutam si cu o sedinta de drenaj limfatic (masaj anticelulitic) dupa tratamentul de termosudatie.

Tratamentul pielii cu termosudatie se desfasoara in in cativa pasi ce trebuie urmati pentru cele mai bune rezultate.

In timpul tratamentului care se efectueaza sub efectul caldurii in termocuverta sau tunel, veti simti mai multe efecte ale actiunii cremelor active care actioneaza in profunzimea tesutului. De la usoare mancarimi, la usoare arsuri, usoara senzatie de frig si toate la o temperatura de 70-75 grade celsius.

Pielea va fi pregatita in prealabil printr-un scrub usor (optional, gratuit, inclus in tratament) , se vor aplica cremele active pentru slabit,  eliminat apa din organism si anticelulitice, se infoliaza si se intra la cald.

La sfarsitul sedintei de „slabit” veti observa o usoara inrosire a zonei tratate care se va mentine cateva ore, interval in care cremele si serurile introduse in piele, actioneaza in continuare. Se recomanda sa nu se faca dus timp de 2-3 ore dupa tratament, pentru a lasa serurile sa actioneze in piele, sa nu se bea o cantitate foarte mare de lichid, pentru a elimina apa mai „veche” din tesuturi si nu cea noua din stomac, se recomanda de asemenea sa nu se consume mancare multa si sa se evite greasimea si prajeala care sugruma porii.

TERMOSUDATIA este complet nedureroasa si se desfasoara in conditii de maxima siguranta.

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta cand veti vedea o mare cantitate de apa eliminata din organism:

Beneficii

Celulita si vergeturi se diminueaza

Slabire in kilograme

Slabire in centimetri

Detoxifiere si Eliminare retentie apa din corp

Hranire, Tonifiere si Catifelare piele 

Contraindicatii

Claustrofobie, femei insarcinate, menstruatie, persoane cu probleme cardiace grave, persoane care sufera de epilepsie, spasmofilie, vase sparte, cancer, rani deschise, boli de piele.

Frecventa

Recomandam sa se efectueze un set intensive de 8-10 sedinte iar apoi o sedinta pe saptamana pentru mentinerea rezultatelor obtinute.

Oferta tratament impachetare slabit cu Termosudatie :

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de termosudatie, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI.

 Despre noi:

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.