Masaj Anticelulitic

masaj anticelulita si anticelulitic

masaj anticelulitic bucuresti

NOU! Masaj anticelulitic BUCURESTI pentru tratarea celulitei, drenaj limfatic si remodelare corporala. 

Masajul anticelulitic are efect de netezire, rem0delare, subtiere, drenaj limfatic si distrugere a celulitei de pe picioare, abdomen, maini, si alte zone afectate de celulita. Prin masaj anticelululitic efectuat de tehnicienii nostri din Bucuresti, luptam impotriva celulitei si facut corect ne ajuta sa scapam de „coaja de portocala”.

Prin masaj anticelulitic se intervine pentru efectul anticelulitic pe zonele afectate de celulita pentru a nivela stratul de grasime aglomerat dar si cu efect de relaxare pe alte portiuni ale corpului.

Prin masaj anticelulitic se accelereaza circulatia sanguina si se netezeste stratul de grasime afectat de celulita, care are un aspect neplacut de coaja de portocala.

Este un masaj puternic, usor dureros la inceput, menit sa refaca fluxul circulatiei in celulele grase sufocate si bolnave.

Sedinta de tratament prin masaj anticelulitic are o durata de 50 de minute care are rezultate uimitoare.

Aceasta tehnica de tratament si remodelare corporala trebuie urmata in paralel cu supravegherea dietei si exercitiu fizic regulat pentru a fi eficienta si rezultate durabile.

Despre masajul anticelulitic

Incepand cu anii ’70 a luat amploare in occident masajul anticelulitic, atunci cand majoritatea femeilor au inceput sa fie deranjate de celulita. Aceeasta afectiune,  a inceput sa fie cercetata de companiile farmaceutice care au conceput diverse creme, uleiuri sau lotiuni , Fiecare dintre aceste  „remedii” promiteau ca vor trata aspectului  pielii  care arata ca o  „coaja de portocala”.

In timp a fost demonstrat ca lucrurile nu sunt atat de simple si ca  solutia pentru aceasta afectiune este o combinatie de mai multi factori ce trebuie sa convearga catre un stil de viata cat mai sanatos. Reducerea sau disparitia completa a celulitei sunt pot fi influentate de: alimentatia, activitatea fizica si masaj.Nu este suficient sa mentii o alimentatie sanatoasa si sa practici sport, pentru a inlatura aspectul negativ al celulitei, ci iti trebuie sa completezi aceste activitati zilnice cu sedinte de masaj executate de profesionisti specializati in aceast tratament.

RevaClass vine in intampinarea rezolvarii problemei tale printr-un masaj anticelulitic profesional efectuat de terapeute profesioniste, specializate in masajul anticelulitic.

Cine iti face masaj anticelulitic la salon?

RevaClass este salon de masaj anticelulitic din Bucuresti unde poti efectua tratamentul cu personal cu experienta vasta in domeniu  intr-o locatie deosebita in care te poti relaxa si bucura de efectele tratamentului specializat. Personalul nostru are o experienta de peste 12 ani in practicarea terapiei prin „masaj anticelulitic „, avand certificate si atestate de specialitate in domeniu.

Daca inca nu esti convinsa de rezultatele obtinute prin masajul terapeutic anticelulitic, te asteptam  sa incerci macar o sedinta cu una din terapeutele noastre.  Iti promitem o imbunatatire a aspectului pielii tale chiar dupa prima sedinta !

Cum se executa masajul impotriva celulitei?

Tehnica aplicata de catre terapeutele noastre este formata dintr-o combinatie de metode ce implica frecarea cu pumnul, presiunea, roluirea framantarea, tapotarea zonelor afectate. Se va pune accent pe spargerea pungilor de grasime si netezirea stratului de grasime „bolnav” de pe diferitele zone ale corpului si prin apasare cu degetele cu scop de drenajul limfatic.

Masajul anticelulitic se va efectua in special in zona coapselor, pe fund, pe zona de sus a picioarelor, si chiar pe brate daca este cazul, Prin freca,rea si framantarea energica a pielii si a stratului de grasime cu ajutorul uleiurilor anticelulita se si hraneste pielea, se hidrateaza si aspectul se imbunatateste..

Masajul Anticelulitic se executa de catre profesionistele noastre, in functie de intensitatea suportata, prin tehnici de masaj ce au ca scop imbunatatirea circulatiei limfatice, netezirea stratului de grasime, spargerea celulitei, detoxifierea si reducerea retentiei de apa din corp.

Cat dureaza o sedinta de Masaj Anticelulitic?

O sedinta clasica de tratament masaj anticelulitic dureaza 50 de minute. De asemenea, poti combina masajul cu un tratamente anticelulita prin impachetari corporale sau te poti orienta catre un pachet de tratamente corporale si impachetari pentru slabit.

Beneficii

Masajul anticelulitic este o solutie foarte eficienta a problemei numita celulita, poate singurul capabil sa amelioreze efectele acestei afectiuni prin faptul ca actioneaza la nivelul cauzei:

Stimuleaza circulatia sanguina arteriala si venoasa

Stimuleaza eliminarea toxinelor din organism;

Diminueaza stratul adipos;

Scade circumferinta corporala;

Imbunatateste aspectul pielii, prin cresterea oxigenarii la acest nivel.

Contraindicatii

Femei insarcinate, varice, leziuni deschise, vase sparte, menstruatie, rani, boli de piele.

Frecventa

Recomandam sa se efectueze de 2-3 ori pe saptamana pana la tratarea in mare masura iar apoi o data pe sapamana pentru intretinere. Celulita se amelioreaza pana la disparitie dupa o serie de 5-10 sedinte.

Ca rezultat al tratamentului de masaj anticelulitic veti observa o imbunatatire a tesutului, a aspectului pielii si a texturii, pielea va deveni mai ferma,  vergeturile, celulita si tesutul adipos se diminueaza vizibil iar grasimile sunt eliminate.

MASAJ ANTICELULITIC – ANTICELULITA
Oferta Zilei!

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de masaj anticelulitic, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI

Despre noi:

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.