Masaj de relaxare

masaj de relaxare

masaj de relaxare bucuresti

NOU! Masaj de Relaxare, tratament corporal pentru a elimina stresul, oboseala si pentru a elibera si relaxa mintea, nu numai corpul. 

Masajul de ralaxare atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie, stres si oboseala. Principalul efect pe care masajul il are asupra organismului este de relaxare.

MASAJUL DE RELAXARE se efectueaza pe tot corpul, si este considerat un tratament al vindecarii, un procedeu prin care se transmitem energie, bucurie si relaxare mentala si corporala, s-a demonstrat ca influenteaza pozitiv organele interne, indeparteaza insomnia si stresul, detensioneaza muschii contractati, hidrateaza pielea, echilibreaza sistemul nervos si centrele energetice, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei si nu in ultimul rand relaxeaza si elibereaza psihicul.

Masajul de relaxare se incepe de pe picioare si in functie de preferinte, se poate efectua pe spate, pe brate, zona cervicala si lombara, talpi, palme si scalp.

Salonul Reva Class va pune la dispozitie un serviciu de masaj si intretinere corporala efectuat de profesionisti intr-o ambianta relaxanta, cu muzica de relaxare si personal calificat si are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul relaxat. Se efectueaza cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine.

Acest tratament este o etapa foarte importanta in procesul de relaxare, hraneste pielea si nu face rau.

Totodata prin masaj de relaxare se pune sangele in miscare si se intervine benefic asupra circulatiei sanguine.

Beneficii :

Piele hranita

Corp relaxat

Minte relaxata

Ajuta si stimuleaza circulatia corecta a sangelui. 

Contraindicatii

Se va evita practicarea de masaj de relaxare asupra pielii care sufera de orice fel de leziune, rana deschisa sau durere locala, pentru a nu agrava starea de sanatate.

Frecventa

Ori de cate ori se doreste inducerea unei stari de bine, de relaxare si liniste.

Oferta masaj de relaxare :

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de termosudatie, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI.

 Despre noi:

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.