Masca impachetare cu ceai verde

masca ceai verde abdomen

masca ceai verde abdomen

NOU! Masca cu ceai verde pentru abdomen proeminente, tratament pentru miscorat abdomenul umflat si acoperit de grasime, slabit si eliminat apa din tesut.

Masca ceai verde are efect de subtiere, miscorare si slabire a ABDOMENULUI (slabire burta).

Este un tratament de remodelare corporala care contine o cantitate mare de ceai verde bogat in antioxidanti fiind benefic atat in alimentatie, cat si in tratamentele de infrumusetare.

Este un bun prieten in lupta cu grasimea corporala, mai ales cea de pe abdomen reducand grasimea de pe burta. Impachetarile cu ceai verde sunt tratamente corporale care subtiaza talia, favorizand arderea mai rapida a grasimilor.

Masca cu ceai verde a fost creata in principal pentru persoanele care doresc o sculptare rapida a taliei printr-un  procedeu relaxant, care nu necesita o sursa de caldura precum sauna sau termocuverta. Clienta in salon sta pe pat, se relaxeaza, in timp ce masca actioneaza direct si puternic asupra zonei cu depuneri de grasime si celulita.

Beneficii masca slabit cu ceai verde

* Elimina excesul de apa din organism, puternic efect drenant de detoxifiere
* Catifeleaza pielea si confera fermitate
* Reduce grasimea de pe abdomen, miscoreaza circumferinta taliei si a burtii
* Vergeturile albe si roz se diminueaza
* Imbunatateste circulatia sangelui
* Previne imbatranirea prematura a pielii – este un produs anti-imbatranire

Ca rezultat al tratamentului de slabire veti observa o imbunatatire a tesutului, a aspectului pielii si a texturii, abdomenul va deveni mai ferm, mai definit si mai putin proeminent.  vergeturile, celulita si tesutul adipos se diminueaza vizibil iar grasimile sunt eliminate.

Frecventa:

Recomandam sa se efectueze 2 sedinte pe saptamana iar ulterior o sedinta pe saptamana de intretinere.

Contraindicatii:

Persoanele cu probleme cardiace grave, Hipertensiune, Hipertiroidie, Varice, Femei insarcinate, Boli de piele, Boli respiratorii, Diabet, Tumori, Spasmofilie, Epilepsie, Cancer, Boli genetice, Vase Sparte

 

MASCA CEAI VERDE
Oferta Zilei!

Pentru abonamentele de 5 sau 10 sedinte de termosudatie, veti beneficia de un discount substantial. Consultati va rog sectiunea PRETURI

Despre noi:

Salon Reva Class, situat in Bucuresti zona Ghencea sector 6, dar cu ajutorul nodului mare de mijloace de transpprt  in comun de la stadionul Steaua, puteti ajunge cu usurinta din orice zona din Bucuresti, din militari sau drumul tabei, 13 septembrie si rahova, sector 5, piata unirii, piata romana si universitate, tineretului, razoare, eroilor, etc. Vezi „CONTACT” pentru directii si adresa exacta.